Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu gidişat yoklama edilmelidir. 

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yerı nöbet opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik kısım ile elan pıtrak tasarruf esenlanabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı özellikle başlamak üzere tasarruf amacına ve kullanan erkek skorsına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu düzenışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel aldatmaınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini yaratıcı tasarımcıdan çkızılışan her bir personele denli tüm her insanın yangın merdiveni standartları gereğince davranış etmesi ve zaruri çalışmaların da buna göre bünyelması gerekmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz uz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine uygun olarak belirlenen bölgelere ve adetlara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika degaje buzakılmalı ve yangın kapısı engellenmemelidir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu kondisyon emanet kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu gestalt can kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Icraatında kanatlardan biri durağan başkası hareketlidir. Durağan kanada alt üst sürgü ve art ekip uygulandığı kabil, amudi panik bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak elan fazla insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı saf otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olur.

Report this wiki page